Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A klub egyik legeredményesebb játékosa távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András   
2011. június 15.

ImageSebők Zsolt és a Fehérvár FC kft. nem hosszabbítja meg a kapus június 30-án lejáró szerződését. - Klubunk olyan játékostól búcsúzik el, aki a Sóstón töltött hét szezon alatt sokat tett a Vidiért. Első NB I-es bajnokiját 2000-ben Diósgyőrben játszotta: az ETO kapusát a 25. percben kiállította a játékvezető, így ő csereként, mezőnyjátékos helyett léphetett pályára. Megfogott egy tizenegyest, igaz a kipattanót berúgták a diósgyőriek. Azután a 85. percben az újonc is piros lapot kapott… Végül öt és fél évet húzott le az ETO-ban – két év után már ő volt az elsőkapus -, 2004-ben szerződött Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Pars Krisztián és Kerekes Gréta nyerte a IV. ARAK kupát Nyomtatás E-mail
Írta: B. G.   
2011. június 14.

ImageKiváló versenyidő fogadta a IV. ARAK kupa versenyzőit a Sóstói Stadionban. Az időjárás remek rendezéssel párosult, amit az atléták szinvonalas versenyekkel és figyelemre méltó eredményekkel viszonoztak. Rögtön az első versenyszámban, a Vörös Sándor emlékére megrendezett férfi kalapácsvetésben az Európa Bajnok bronzérmes, Pars Krisztián 79.61 méterig repítette a 7.26 kg-os szert, amit nagy tapssal jutalmazott meg a lelkes publikum.

Tovább...
 
Fehérváron az U20-as válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. június 14.

ImageJúnius közepén megkezdi felkészülését a szarajevói Európa Bajnokságra az U20-as fiú válogatott. A felkészülési program egyik helyszíne Székesfehérvár lesz. A fehérvári edzőtábor alatt két felkészülési mérkőzést is játszanak a mieink a szlovák illetve az osztrák korosztályos válogatottal. A nemzeti csapat tagja a tehetséges, fiatal albacompos irányító Madár András is.

Tovább...
 
Paulo Sousa újra a pályán? Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. június 14.

ImagePaulo a nyílt edzés előtt kapott felkérést egy kis játékra, és természetesen be is állt a felcsúti edzők egymás közti meccsébe. Láthatóan élvezte a kispályás játékot, mint ahogy a többi pályára lépő is: nem mindennap játszhat az ember egy kétszeres BL-győztessel. Már többször írtuk, vezetőedzőnk és a stáb is elég jó kondiban van, rendszeresen futnak esténként, most viszont arról is meggyőződhettünk, hogy technikai tudása sem kopott meg. Ezúttal viszont csak negyed óra jutott neki a játékból, hisz a csapat és az újságírók hada már egy másik pályán várta.

Tovább...
 
Székesfehérvárra ért Schirilla György Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. június 10.

ImageSchirilla György ismert arról, hogy extrém sportteljesítményeivel kívánja felhívnia figyelmet napjaink társadalmi-egészségügyi problémáira. Most éppen a cukorbetegség megelőzése érdekében fut Zalaegerszegről Budapestre Székesfehérváron keresztül. Schirilla Györgyöt Mészáros Attila tanácsnok fogadta a városhatárban, majd a Vörösmarty Mihály Szakközépiskola diákjai futottak együtt vele a városban.

Tovább...
 
Németh Attila és a Primeau-fivérek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. június 10.

ImageNem csak a következő évi versenykiírás, hanem csapatunk játékosállománya is képlékeny egyelőre, bár a menedzsment lázasan dolgozik a minél erősebb keret kialakításán.

Tovább...
 
Véget ért a B csoportos női Európa Bajnokság Zánkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageVéget ért a B csoportos női Európa Bajnokság Zánkán. A csoportmérkőzések eredményei: Magyarország - Szerbia 31 - 5./ 10 - 5/, Magyarország - Szlovénia 36 - 0. /12 - 0., Magyarország - Litvánia 24 - 5. /17 - 0., Magyarország - Dánia 26 - 10., Magyarország - Lengyelország 10 - 12./ 5 - 0/. Valamint: Magyarország - Grúzia a III. helyér. 7 - 26. /0 - 14/. A Végeredmény: 1. Lengyelország, 2. Dánia, 3. Grúzia, 4. Magyarország, 5. Litvánia, 5. Szerbia, 7. Luxemburg, 8. Regional Selekt (Magyar B válogatott), 9. Bosznia, 10. Szlovénia.

Tovább...
 
Erőtől és elszántságtól duzzadóan bunyózott Ács László a kempo ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageMiután Ács László meccs nélkül maradt a május 28-án rendezett New Generation - V. Profi Kempo Gálán, a székesfehérvári amatőr világbajnok erőtől és elszántságtól duzzadóan készült az egy héttel későbbi, Kecskeméten tartott Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Országos Bajnokságra.

Tovább...
 
Lipták: "Szenzációs érzés volt gólt szerezni a válogatottban" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 09.

ImageA Videoton védőjének góljával szerzett vezetést a magyar válogatott a San Marino elleni Eb-selejtezőn. Lipi a lefújást követően nyilatkozott a Vidi sajtósának.

Tovább...
 
A dunántúl nyugdíjas senior-jait várták az úszóversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageA Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Fejér Megyei Szövetsége immár második alkalommal rendezi meg a Dunántúli Nyugdíjas „Senior” Úszóversenyt. A programra a mai napon kerül sor Székesfehérváron, az uszodában. A verseny fő támogatója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, védnöke pedig Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere.

Tovább...
 
Vidi-gólok - ki, mikor, honnan, hogyan? Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 08.

ImageA 2010-11-es szezon befejeztével részletesen megvizsgáltuk mind az 59 Vidi-gólt. Statisztikánkból megtudhatja például azt is, hogy melyik két játékosunk tudott ballal, jobbal és fejjel is gólt szerezni. - Sok érdekességet megtudhatunk, ha alaposan szemügyre vesszük csapatunk szezonbeli találatait. Az első legérdekesebb adat, hogy csupán két játékosunk tudott gólt szerezni jobbal, ballal és fejjel is a szezonban. Az egyik természetesen a gólkirályunk, André Alves, míg a másik Vidi-játékos, aki mindkét lábával és fejjel is gólt szerzett, Polonkai Attila.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5094 - 5104 / 7421